Produkce

Martin Mišík

Na filmových placech se cítím jako ryba ve vodě. Jsem ten typ člověka, co ráno vstává s úsměvem na tváři, protože ví, že ho čeká další den plný tvůrčí práce.

Martin Mišík
Nežiju jenom pro filmový svět, baví mě taky hrabat se v tónech a rytmu jako muzikant. Umění? To je pro mě jako nekonečný hřiště, a já si užívám běhat z kouta do koutu.

Zkušenost a vášeň!

Ať už jsem v roli produkčního, režiséra nebo kreativce, každý projekt beru jako nové dobrodružství. Mám to štěstí, že jsem mohl pracovat na velkých projektech, a to mi dalo kopec zkušeností, které teď můžu využívat dál. Mimo reklamy mám na kontě i dokumentární film. Víte, v téhle branži jde vždycky o víc než jen práci. Jde o vášeň, týmový duch a tu neuvěřitelnou energii, když všechno klape a výsledek stojí za to.

Dobrej tým je základ

V každém projektu hledám to „něco“, co ho udělá jedinečným. Baví mě experimentovat a překračovat hranice, ale zároveň si udržovat ten neformální, lidský přístup. A právě to chci sdílet i s vámi – že kreativita nemá hranice a že s dobrou partou lidí můžete vytvořit něco opravdu úžasného. Takže když na mě příště narazíte na nějakém placu, neváhejte a přijďte říct ahoj. Těším se na všechny nové výzvy a projekty, které před námi stojí. Pojďme to spolu roztočit na plný koule!

Co mám za sebou

Zavřít