Kreativec a markeťák

Bára Bímová

Bára Bímová
Na šití i zedničinu jsem sice levá, ale obleču váš produkt do slušivého kabátu a dám vaší značce pevné základy. A ve volné chvíli můžeme jít třeba na golf!

Za vším hledám příběh

Miluju koukat se na věci ze všech úhlů a vymýšlet poutavý příběh. Dát produktu nebo službě duši a oživit její pozici na trhu je vždy ta největší odměna. Každou kampaň vnímám jako novou výzvu a není obor, který by mě nezajímal. Marketing je moje životní poslání, vystudovala jsem Baťovku a nejvíc se vrhám do kreativy. Ukecám každého na potkání nebo ve výtahu. Ale výkon a analýzu dat raději nechávám odborníkům. Podílela jsem se na tvorbě a vedení kampaně pro Kofolu, Škodovku, Hartmann apod. Nejvíce mě však naplňuje práce s malými nebo čtyřnohými herci. Chce to sice trpělivost, ale následné obohacení stojí za to!

Od všeho trochu

Podílím se na tvorbě scénářů, prezentací, strategií, překladů do angličtiny, a do toho sem tam třeba i vytapetuju scénu.

Ráda jím…moc ráda jím! Běhám…o to víc musím běhat! Nabíjí mě objevovat nová místa a rozšiřovat si obzory. Nepohrdnu starým vínem nebo dobře načepovaným pivem. Koneckonců, u něj vznikají ty nejlepší nápady. Sametová pěna je totiž jako dobrý nápad, který vzbuzuje zájem. Jak se člověk napije, pochopí přidanou hodnotu. A když pije s radostí dál, utvrzuje se, že není lepší produkt, kterému by mohl být tak věrný.

Co mám za sebou

Zavřít